Aktuella trender för 2015

Ett intressant och viktigt inslag i vårt arbete är omvärldsbevakning. Mycket av det man läser och hör talas om är gammal skåpmat i nya förpackningar, men här kommer några aktuella trendrapporter som vi varmt rekommenderar dig att läsa:

Lyssnade i fredags på Kairos Futures What’s on 2015 – Heaven or hell? Du kan beställa rapporten här, om du inte hade möjlighet att delta. Läs om de 10 trenderna som enligt Mats Lindgren är aktuella nu när vi snart går in i 2015!

En annan bra trendrapportering är 10 Workplace Trends For 2015 av Dan Schawbel i Forbes.Den kan du läsa här.

Slutligen kommer här Deloitte Business Confidence Report 2014, som visar på trender i  ledarskapet (USA). Den rapporten kompletterar på bra sätt den svenska VD-Barometern, som vi skrev om för någon vecka sedan (här hittar du VD-Barometern).

Det går naturligtvis inte att se vad som kommer att hända i framtiden men utmaningarna kommer att kräva mycket av styrelser, ledningar och alla oss som på olika sätt arbetar med att hitta och utveckla ledare.

IMG_4466 2

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in Ledarskap, Reflektion | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se