Cars

Ibland behöver man stanna upp och få lite perspektiv på tillvaron. Att blicka mot framtiden genom fönstret på en skrotbil gör en både drömsk och krass.

Vi har ett yrke som vi tycker kräver att vi ständigt är på topp. Att vi utvecklas och förstår nya sammanhang. Både i stort och smått. Ett sätt för oss att hitta inspiration och nytänkande är att ägna oss åt konst.

CARS är ett projekt som vi har samarbetat med i två års tid. Vi fick av en slump upp ögonen för det vackra och spännande i gamla bilkroppar. Det ledde oss till bilkyrkogårdar på olika ställen i Sverige och där har vi letat motiv för vårt måleri och fotografi.

Den 7 och 8 feb visade vi resultatet för första gången i samband med ett öppet hus-firande i våra nya lokaler på Tullgränd 4.

CarsBaby-you-are-drifting-again

his-favorite-hoodloaded-with-dreams

wiggle

 

Göran has been active as an Executive Search consultant since 2012 and has had the privilege to help clients in different industries with leadership and specialist assignments. Since 2013 he has worked in an international context. Göran works on assignments at mainly top and middle management levels and in various specialist roles, with extra focus on IT, FMCG/Consumer and Life Science.

Twitter LinkedIn 

Posted in Hammarling Consulting, Kreativitet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se