God jul!

För oss har 2013 varit ett spännande år med utveckling både internt och tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi vill gärna dela med oss och har funderat på hur man bäst gör det såhär i juletider. I år väljer vi att donera pengar till Kids Future  – www.kidsfuture.se och skolskjuts för barn i byn Banponghi i norra Thailand.

Att vi väljer att donera till just Kids Future är för att de jobbar ideellt och alla pengar går oavkortat dit där de gör bäst nytta. Såhär skriver Kids Future själva om deras mål på sin hemsida:

Genom att bidra till att utsatta barn och ungdomar får god omsorg och utbildning, vill vi ge dem möjlighet att utvecklas till trygga och respekterade individer med självtillit, framtidstro och kunskaper som kan förbättra deras situation livet igenom. Vi vill även verka för att dessa barn och ungdomar växer upp med en starkare röst för att kunna påverka utvecklingen i samhället.

Med detta passar vi på att önska ett riktigt gott slut på 2013. Vi hoppas att det blir en fridfull jul och ser fram emot fortsatta och nya kontakter/samarbeten under 2014.

Kids Future

 

Göran has been active as an Executive Search consultant since 2012 and has had the privilege to help clients in different industries with leadership and specialist assignments. Since 2013 he has worked in an international context. Göran works on assignments at mainly top and middle management levels and in various specialist roles, with extra focus on IT, FMCG/Consumer and Life Science.

Twitter LinkedIn 

Posted in Hammarling Consulting | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se