NAMN:
Göran Arvidson

ROLL:
Partner, Executive Search Consultant

INRIKTNING PÅ UPPDRAG:
Ledarroller och olika affärskritiska specialistrekryteringar

GLOBAL PRACTICE TEAM:
FMCG, Luxury Goods & IT, Telecom

BAKGRUND:
Jag är verksam inom Executive Search sedan 2012 och har/har haft förmånen att hjälpa kunder finna ledare och specialister inom en rad olika branscher. Arbetade dessförinnan många år som konsult inom kommunikation och marknadsföring med kunder inom bland annat life/science, IT och retail. Var 2006 – 2010 CIO på ett medelstort företag. Där fördjupades intresset för ledarutveckling, både med utgångspunkt från CIO-rollen, men även utifrån styrelse- och ledningsgruppsarbetet.

SOM PERSON:
Nyfiken och med ett genuint intresse för människor. Jag tänker framåt och drivs av utveckling – både egen och andras. Att bygga starka team som tillsammans löser uppdrag är viktigt för mig. Jag tror på teamets inneboende kraft.

VARFÖR KONSULT I AIMS INTERNATIONAL?
Möjligheten att få följa kundens behov och utvecklingsarbete oavsett var i världen de behöver hjälp är utvecklande. Tillgången till expertis ett telefonsamtal bort i många länder ger unika kunskaper som gynnar både mig och våra kunder samt bidrar med perspektiv till hur jag kan vara med och påverka hur vi bör utveckla Executive Search framöver.

TANKAR OM KUNDER OCH KANDIDATER:
Att få återkopplingen från både kund och kandidat att det blev ”rätt” ger stor tillfredställelse. Vi fäster stor vikt vid att på djupet förstå både affären och sammanhanget som kandidaten ska verka i. Det finns inga genvägar för att lyckas i våra uppdrag. Vi förvaltar ett stort förtroende från båda parter i vårt yrke och det känner jag stor respekt för.

INTRESSEN:
Musik och fotografering är mina största intressen. Tycker om naturen, gärna på en båt i skärgården och gillar att resa.