Har styrelsen den kunskap den behöver om cybersäkerhet och AI?

För att företag ska kunna ligga i framkant, eller åtminstone utvecklas så att de har den riskhantering som behövs gällande cyberhot, säkerhet överlag och AI-strategi, är det viktigt att olika ledningsnivåer samverkar och bidrar med sina perspektiv och beslut.

För några dagar sedan skrev Göran Arvidson om Cybersäkerhetstrender. För att fortsätta på temat så är en central fråga för många verksamheter:

Är styrelsen rustad att hantera det snabbföränderliga digitala landskapet och de cyberhot som kan skada verksamheten? ️

I takt med att de digitala farorna blir fler och allt mer utstuderade, måste också beredskapen anpassas. Styrelser har en viktig roll i att leda detta arbete, men har de kunskaperna som behövs för att navigera i detta komplexa landskap?

I AIMS International har vi sammanställt en kort presentation kring detta. Svep nedan för att upptäcka fem viktiga färdigheter som styrelseledamöter behöver för att leda med en cybermedveten vision.

Du når oss på aimsinternational.com om du önskar diskutera kompetensfrågorna vidare.

 

 

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in AIMS International Sweden | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se