Jan Jendeby – ny Managing Partner för AIMS International Sweden

Från att sedan i höstats ha haft en roll som Co-Managing Partner i AIMS International Sweden blir Jan Jendeby från den 1 mars 2024 Managing Partner för verksamheten. Detta välkomnas av ägare och kollegor och vi önskar Jan varmt lycka till med nya uppdraget!

”Jag är stolt över att ta rollen som Managing Partner för AIMS International Sweden. Att få leda vårt team och fortsätta vår framgångsrika resa inom Executive Search och Board Services är inspirerande och motiverande. Tillsammans med vårt team ser jag fram mot att leverera högkvalitativa resultat med våra kunder,” säger Jan Jendeby.

Vid sidan av Jan Jendeby finns i ledningsteamet Titti Hammarling och Göran Arvidson som båda är fullt aktiva i företaget som Owning Partners. Titti fortsätter med sitt arbete för globala AIMS International som EVP EMEA och Global Head of Board Services samt med uppdrag och ansvarsområden i Sverige-verksamheten. Göran har också en global roll inom marketing teamet samt fortsätter också han med uppdrag och ansvarsområden i Sverige-verksamheten.

Titti Hammarling: ”Jan bidrar med perspektiv som är värdefulla för våra kunder och för vår egen utveckling både via sin person och sin erfarenhet från telekom, media & technology och inte minst från management consulting och ledande positioner där. Vi ser mycket fram emot det fortsatta och fördjupade samarbetet för att säkerställa att vi utvecklas vidare som en ledande aktör inom vår bransch”.

Göran Arvidson: ”Tillsammans med Jan har vi under hösten arbetat med ett gemensamt utvecklingsfokus. Spännande att nu ta nästa steg med Jan i rollen som Managing Partner.”

Mer fakta om Jan hittar du här  och han finns också Linkedin. Hela teamet och information om AIMS International Sweden.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera Executive Search och/eller Board Services – för verksamhet i Sverige eller någonstans i världen!

Jan Jendeby

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in AIMS International Sweden | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se