In english

Välkommen Sofia Bågstam

Vi är glada att kunna hälsa Sofia Bågstam välkommen till AIMS International och till teamet i Sverige!

Sofia kommer att arbeta som Senior Konsult med fokus på Executive Search och Talent Management. Hon har specifik förståelse för förändringsledning och lång erfarenhet från Bank- och finansområdet. Hon började arbeta med Executive Search 2011 och kommer senast från en ledande roll hos ett Executive Search-företag med nischad inriktning.

Om sina kunder och om steget in i AIMS International säger Sofia:

Jag trivs bäst i ett samarbete med kunder som ställer höga krav på att jag förstår deras affär – vilka som är de kritiska faktorerna för lönsamhet, deras strategiska agenda, den tekniska utvecklingen och vilka utmaningar bolaget står inför. Att jag besitter den kunskapen blir också en förutsättning för att hitta och attrahera rätt kompetens.

AIMS International erbjuder en möjlighet att vidga min kompetens inom Executive Search på ett internationellt plan. För att kunna bli en långsiktig och strategisk partner är en internationell verksamhet avgörande. Med ett stort intresse för globalisering och digitalisering så blir det internationella perspektivet ett måste så väl som en fantastisk förmån.

Sofia Bågstam

Kontaktuppgifter till Sofia Bågstam:

AIMS International Sweden
Tullgränd 4, 6 trappor
111 30 Stockholm
sofia@aimsinternational.se
+46 73 080 31 54

 

 

Posted in AIMS International Sweden, Executive Search, Rekrytering, Utveckling | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Följ oss på Twitter

Kategorier

Starkast vinner inte alltid

Starkast vinner inte alltid

Här kan du läsa Titti Hammarlings bidrag i Finska Akademiens bok Aderton kommentarer om ledarskap. ”Ingen tävling är slut förrän den är slut. Starkast vinner inte alltid.”
Läs mer

Boken beställer du via Finska Akademien.

Ett viktigt samtal

Ett viktigt samtal

Här kan du läsa Titti Hammarlings bidrag i Finska Akademiens bok Kommunikation. ”Bakom all kommunikation finns människan. Där står du och jag.”
Läs mer
.
Boken Kommunikation kan beställas här

Att välja ledare

Att välja ledare

Det ger status och pengar och är ofta glamoröst. Men att vara ledare innebär också ständig press och massor av ansvar, sägs i boken Att välja ledare. Läs mer om boken här.


AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 6tr, 111 30 Stockholm | Contact