Vi ingår i Praxi Alliance

Nu är det officiellt att vi har blivit partner i det internationella nätverket PRAXI ALLIANCE, som är verksamt inom Executive Search och HR Consulting.

Huvudkontoret finns i London och dagsläget har Praxi Alliance medlemmar i 20 länder. Som exklusiv partner för Sverige ser vi fram emot ett nära samarbete med en rad professionella kollegor som vi har lärt känna. Via Praxi Alliance kan vi på ett bättre sätt erbjuda våra kunder rekryteringsstöd i olika länder och vi kan agera projektledare i uppdrag som berör flera marknader. Med tidigare mångårig erfarenhet av internationellt rekryteringsarbete är det en glädje att ingå i ett sådant sammanhang igen.

I dag sparkade vi igång med affärsutvecklingsmöte med våra finländska kollegor.

Har du frågor om internationella rekryteringsplaner och/eller konkreta uppdrag är du välkommen att kontakta oss för konfidentiell orientering. Kontaktuppgifterna hittar du här.

Praxi Alliance

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in Executive Search, Rekrytering, Utveckling | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se