Vi ska flytta!

Du vet hur det är. Man tycker mycket om någonting och gör ingenting för att släppa greppet om det och gå vidare. Så har det varit för oss med studion under taket på Arbetargatan 33 i Stockholm. Studion har varit basen för verksamheten. Där har vi haft möten och intervjuer sedan 2008. Vi har också skapat och utvecklat mycket där. Själva har vi haft möjlighet att inspireras och lära nytt. Prövat idéer och gjort vår omvärldsbevakning. Vi har trimmat vårt sätt att arbeta med Executive Search för framtida behov hos kunder och kandidater.

Det fanns ingen tanke på att överge studion. Ibland är det dock precis som för våra kandidater när de blir uppringda om ett intressant uppdrag. Man har det bra men något ännu bättre visar sig som ett alternativ. Från och med mellandagarna kommer vi att finnas på ny adress i Gamla stan. Det kommer att bli bättre så. Det kommer att bli spännande. Från vår nya bas ska vi göra allt för att erbjuda Dig ett framgångsrikt och trevligt samarbete!

Gamla stan

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in Hammarling Consulting, Utveckling | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se