Visst hoppas vi på flyt

Önskar kunder, kandidater och alla andra som läser detta ett framgångsrikt 2012!

Vi har stigit in i ett år med många frågetecken fästa vid den nya sifferkombinationen. Det ekonomiska läget är allvarligt i stora delar av världen och många räknar med ett tufft år. Den som har anlag för oro kan spä på med en lång rad hotbilder. Ja, vi har t.o.m. teorierna om jordens undergång 2012.

Själv har jag summerat 2011 som ett år med mycket arbete men med verkligt flyt både i konsult- och konstverksamheten. Målen och förväntningarna överträffades. Vi har haft fullt med uppdrag hela året och inom måleriet har jag haft separatutställning på Galleri Lorentzon i Stockholm, deltagit i grupputställning HORSES på Galleria Fogga i Helsingfors, Art Fair, Caroussel du Louvre i Paris och Florence Biennale i Florens.

2012 har börjat bra av bara farten. Efter att ha stängt de flesta pågående uppdragen innan årsskiftet fick vi tre nya, spännande uppdrag strax innan jul. De flesta av våra uppdrag är rena sökuppdrag men jag arbetar också kontinuerligt med individuella utvecklingsprogram. Om kommande utställningar kan du läsa här. Bra så men om framtiden vet vi ändå ingenting.

Ändå är en sak säker. Hur utmanande ett år/en tillvaro än skulle bli så klarar vi oss bäst om vi står mentalt rustade inför lika scenarier, ser möjligheterna i det som är och är beredda att arbeta för det vi vill uppnå. Vill vi ha flyt så måste vi helt enkelt bli bra på att ta oss fram i det som är.

Min motivation är på topp för att fortsätta utveckla verksamheten och rekrytering är i mitt tycke mera intressant att arbeta med än någonsin tidigare. Jag ser därför fram emot alla kommande kontakter, idéutbyten och samarbeten! Och jag ser fram emot 2012.

Lycka till du också!

 

IMG_5347

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in Reflektion | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se