Sommar och uppdrag

Precis innan semesterperiodens början avslutade jag flera uppdrag. Tänkte att det kanske skulle bli en sådan där jobbmässigt lugn sommar för en gångs skull. Hade hört att många konsulter hade tunt med searchuppdrag och räknade med att också jag skulle påverkas av sviktande marknad. Brukar ha mycket att göra som konsult under sommarmånaderna och tyckte att ett undantag från det t.o.m. kunde vara välkommet.

På några dagar fick jag då förfrågningar om tre nya searchuppdrag. Jag tackade ja och så var det med den lugna sommaren… Juli har varit en riktigt trevlig och bra månad och uppdragen utvecklar sig enligt plan.

Är du intresserad att arbeta som Trafikchef i Dalarna eller Göteborg eller kanske är en senior konsult inom verksamhets-utveckling och individutveckling (Stockholm) så kan de nya uppdragen kanske vara något för dig. Sedan tidigare pågår också uppdraget som Partneransvarig till en kedja (Stockholm).

Hör gärna av dig för en förutsättningslös diskussion om du är intresserad att veta mer.

 

Hälsningar och god fortsättning på sommaren,

Titti

070-521 46 81

titti@aimsinternational.se

P.S. Förutom att jobba har jag pendlat varje dag från och till en holme i skärgården. Det har varit den bästa av somrar för mig att få möjlighet att göra det!

I alla väder faktiskt. D.S.

031-2

Titti has been active in Executive Search since the early 1990s, mostly in an international context. She is a certified psychologist specialising in group and individual development. Titti has broad experience from different industries and the key themes of her assignments are growth and change leadership.

Twitter LinkedIn 

Posted in Rekrytering, Uppdrag | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AIMS International Sweden | Tullgränd 4, 5th floor, 111 30 Stockholm

+46 8 122 076 20 | info@aimsinternational.se